Viitorul pariurilor sportive este aici

Trăiește intens acțiunea pariurilor sportive, ca niciodată până acum, cu aplicația de Pariuri Sportive Casa Pariurilor pentru mobil.

Urmărește, susține și vizionează echipele tale favorite, totul la îndemâna ta.

Pariuri sportive la îndemâna ta

Aplicația pentru mobil Casa Pariurilor îți dă avantaj când îți alegi pariurile.

Pariuri live & transmisiuni în direct

Pariază pe numeroase evenimente, urmărește-ți echipa favorită în acțiune live, cu aplicația Casa Pariurilor pentru mobil poți să iei parte la joc oriunde, oricând.

Bilete sistem

Meciul a început și tu nu ai apucat să-ți faci biletul? Nicio problemă, mai ai încă o șansă să iei parte la meciul tău preferat. Cu aplicația pentru mobil Casa Pariurilor, poți combina oferta pre-meci cu evenimente live pe același bilet.

Lasă statisticile să facă treabă pentru tine

O informație bună este aur curat! Aplicația pentru mobil Casa Pariurilor se asigură că primești întotdeauna cele mai recente și relevante statistici, fie că este vorba de evenimente pre-meci sau de live. Aplicația pentru mobil Casa Pariurilor depune toate eforturile necesare pentru a se asigura că iei o decizie informată.

Urmărește rezultatele biletului tău - LIVE!

Fii la curent! Scanează-ți biletul realizat în agenție și primești notificări despre evenimentele tale, direct pe telefonul mobil.

Cum instalez aplicația pentru mobil Casa Pariurilor pe dispozitivul meu Android?

Pentru a descărca cu succes aplicația, care nu se găsește în Google Play Store, este necesar să urmezi câțiva pași simpli înainte de instalare.

Ajustează setări

Este necesar să modifici setările de pe dispozitivul tău Android pentru a putea instala aplicația. Setările trebuie să permită instalările din "surse necunoscute". Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmează pașii:

  • - Mergi la Setări
  • - Securitate și bifează "Surse necunoscute" (pentru limba engleză: Mergi la Settings -> Security și bifează "Unknown sources")

Instalează aplicația

  • - Accesează link-ul de mai jos pentru a descărca aplicația noastră
  • - Fă clic pe Instalare

Redați oriunde, oricând, prin aplicația mobilă Casa Pariurilor.

Descarc-o gratuit