Bine ai venit la Cazinoul Online Casa Pariurilor

Încearcă gratuit cele mai populare jocuri sau dă lovitura pe bune la Cazinoul Online Casa Pariurilor.

Jocuri de masă, super promoții și bonusuri săptămânale, toate într-o singură aplicație.

De ce Cazinoul Online Casa Pariurilor?

Ușor de jucat, siguranță la depuneri și retrageri, te vei bucura de cele mai noi și mai bune jocuri și ești răsplătit pe măsură ce joci.

Sloturi

Fie că ești fan al sloturilor cu tematică modernă sau al sloturilor clasice cu fructe, Cazinoul Online Casa Pariurilor îți oferă cea mai variată selecție de jocuri

Jocuri de masă

Oricare ar fi preferința ta, ruletă, blackjack sau poker, toate pot fi găsite în Cazinoul Online Casa Pariurilor. Îți aducem entuziasmul cazinourilor din Vegas și Monte Carlo oriunde, oricând.

VIP

Ia parte la programul de loialitate al Cazinoului Online Casa Pariurilor. Ni te poți alătura gratuit. Pur și simplu fă-ți cont și ești inclus. Regulile jocurilor sunt simple, îndeplinește cerințele săptămânale de rulaj și rotirile gratuite sunt ale tale!

Rapid, sigur și ușor

Depunerile și Retragerile la Cazinoul Online Casa Pariurilor sunt rapide, sigure și ușor de realizat. Poți să-ți alimentezi contul sau îți poți retrage câștigurile prin orice serviciu bancar, card de credit sau portofel electronic. Sau dacă preferi să ne faci o vizită, alege oricare agenție Casa Pariurilor din România și o casieră prietenoasă te va ajuta să depui sau să retragi în numerar.

Cum instalez aplicația pentru mobil Casa Pariurilor pe dispozitivul meu Android?

Pentru a descărca cu succes aplicația, care nu se găsește în Google Play Store, este necesar să urmezi câțiva pași simpli înainte de instalare.

Ajustează setări

Este necesar să modifici setările de pe dispozitivul tău Android pentru a putea instala aplicația. Setările trebuie să permită instalările din "surse necunoscute". Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmează pașii:

  • - Mergi la Setări
  • - Securitate și bifează "Surse necunoscute" (pentru limba engleză: Mergi la Settings -> Security și bifează "Unknown sources")

Instalează aplicația

  • - Accesează link-ul de mai jos pentru a descărca aplicația noastră
  • - Fă clic pe Instalare

Cazinoul nostru pentru mobil este rapid, simplu și aduce entuziasmul Cazinoului stradal direct la tine.

Descarc-o gratuit